Претплати се за билтенот
Главно мени
Прегледи на Собата
Покер правила
македонски покер Online Poker Čeština Poker Tiếng Việt poker Magyar Póker 汉语/漢語 扑克 България Покер Română Poker štokavski Poker Póquer em linha פוקר בעברית Nederlands Poker Poker Français Ελληνικά πόκερ ภาษาไทย โป๊กเกอร์ język Poker русский покер lietuvių kalba pokeris Deutsch Poker Türkçe Poker Pokerisivut Suomi Póquer en español Poker di Italia العربية بوكر 日本語 ポーカー Bokmål Poker Svenska Poker Dansk Poker íslenska Póker 韓國語 포커 Bosanski jezik Poker Hrvatski jezik Poker Tagalog Poker украї́нська мо́ва покер slovenščina poker kartuli ena პოკერი català pòquer Eesti Pokker हिन्दी पोकर Maltese poker Slovenčina Poker Latviešu valoda Pokers Mongɣul kele покер Azərbaycan Poker O‘zbek Poker Gjuha shqipe Poker

Играње Тексас Холдем Покер против вешти противници

Играње Тексас Холдем Покер против вешти противници
Ако се сметате за вешт играч на Покер секако дека при играњето на различни табли ќе наидете на различен тип на играчи од професионалци до аматери. На прв поглед можете да препознаете еден до два, останатите ќе ги откриете во текот на играта и нормално треба да бидете вешти да се прилагодите.

Текстот го напиша Bedwyr Bachman
22 September 2009

Ако се сметате за вешт играч на Покер секако дека при играњето на различни табли ќе наидете на различен тип на играчи од професионалци до аматери. На прв поглед можете да препознаете еден до два, останатите ќе ги откриете во текот на играта и нормално треба да бидете вешти да се прилагодите.

Тактики против професионалци: Доверба

Треба да имате самодоверба во вашиот стил и начин на игра, па дури и доколку сте опкружени само од професионалци на таблата која играте. Професиналците се разликуваат од просечните играчи само затоа што донесуваат вистински одлуки во вистинскиот момент. Единствено треба да ја играте Вашата игра и само на тој начин можете да добиете.

Тактики против професионалци: Кратко сложување и стабилизирање

Ако сте загрижени заради неколку лоши делења во игрите без лимит, треба да се смирите и воспоставите се од почеток. Почнете да играте само со минимални влогови и вратете се на почеток, така што останатите подзаборават на Вас, и бидете ВОЛК кој чека во заседа.

Тактики против професионалци: Движење надолу

Ако мислите дека играта е претешка за Вас, тогаш не е срам да играте и на полесни табли со играчи далеку послаби од Вас. Всушност, задоволството е поголемо да заработите од слаби играчи отколку да бидете поразени од професионалци.Последно Најпубликувани Покер Статии [Прочитај ги Сите Покер Статии]:
Играње Тексас Холдем Покер против вешти противници
Ако се сметате за вешт играч на Покер секако дека при играњето на различни табли ќе наидете на различен тип на играчи од професионалци до аматери....
Текстот го напиша Bedwyr Bachman - 22 September 2009

Бидете најдобри Покер - мајстори
ОК, значи за да бидеш покер мајстор или да станеш таков треба да се стекниш многу искуство и секако учење и прифаќање совети од поискусни играчи....
Текстот го напиша Benjamin Maley - 25 July 2009

Poker rooms TournamentsPage loaded in 1 second/s

© 2020 - online-poker-inside.com - All Rights Reserved